Bolletjes met hasj aangetroffen bij Spaanse drugssmokkelaar

Het Schipholteam, samenwerkingsverband van Marechaussee en Douane op de luchthaven, heeft een 52-jarige Spanjaard aangehouden op verdenking van drugssmokkel.

Uit onderzoek bleek dat de man via Stavanger, Noorwegen en Kopenhagen, Denemarken naar Amsterdam was gevlogen. Nadat de man was aangehouden en aan rechercheurs van het Schipholteam te kennen gaf dat hij zich niet lekker voelde, werd hij overgebracht naar de medische dienst op de luchthaven.

Vervolgens werd de man vervoerd naar een ziekenhuis in de buurt, waar maar liefst 87 bolletjes gevuld met hasj operatief werden verwijderd.

Het is vrij uniek dat iemand met hasjbollen wordt aangetroffen. De laatste tijd zien rechercheurs van Marechaussee en Douane op de luchthaven wel vaker slikkers met bolletjes vloeibare cocaïne, speed en geld.

De man zit vast voor verder onderzoek door het Schipholteam.

No comments yet... Be the first to leave a reply!