Marechaussee-cadetten zetten zich in voor Zoë’s Wens

kmar_cadettenOp donderdagavond 15 mei hebben enkele KMA cadetten van de Koninklijke Marechaussee een actie gehouden in de binnenstad van Breda.

De cadetten zijn met een grote hoeveelheid flyers en posters winkels, restaurants en cafés langsgegaan om bekendheid te geven aan Stichting Zoë’s Wens en de actiedag op 26 mei. Ook is er geld opgehaald voor de Stichting door enkele donaties van horecaondernemingen en winkeliers. Hiernaast wordt er al druk gecollecteerd op de KMA en is er reeds een mooie start gemaakt met wat hopelijk een mooi bedrag gaat worden voor Stichting Zoë’s Wens.

De actiedag van 26 mei begint om 13:30 op basisschool De Griffioen waar de cadetten met verschillende voertuigen van de Koninklijke Marechaussee een static show verzorgen. Voor die tijd en gedurende de hele dag zal er door cadetten gecollecteerd worden in het centrum van Breda. Om 15:30 is er een sponsorloop door park Valkenberg met de finish op de Grote Markt. Aansluitend zal het opgehaalde bedrag overhandigd worden aan Stichting Zoë’s Wens.

Een videoverslag van de actiedag in Hart van Nederland (SBS6):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.